Skrevet 19.01.2013 kl.23:58. Ligger i kategorien Kooos<3

2


Heidu♥

 

 

Idag har jeg og Pernille vert på Aure! Alle bare såg så rart på meg >.<¸ Tror de ble litt satt ut av håret :-P Men før vi dro på Aure,dro vi på Europris og kjøpte rettetang♥Så slepper jeg og bruke Stine sin hele tiden :-\ Men etter Europris dro vi hjem og testet den litt ^^, Så dro vi på Aure!?Der kjøpte jeg meg pizza,salat,donut(?) og negler ;3 Så da vi kom hjem kom Kristina bort♥Så rettet Stine håret mitt igjen (skikkelig) så satt Pernille og Kristina og spelte data i badekaret .. x3
 

Så da skulle egentli Pernille overnatte med meg,men jeg begynner og bli lei av og ha overnatting,så da ville jeg heller dra på overnatting!Men moren skulle ha gjester så jeg kunne ikke så skulle jeg egentli overnatte med Kristina,men noen hadde sølt i sengen hennes med brus... Så moren klikket,og jeg fekk ikke :( Men hun var her til klokka halv 12 da :) Vi spelte MSP (MovieStarPlanet),og du kan gjerne add'e meg! Jeg heter LuppyDuppy! Og Kristina heter Hester9999 :) Men hade!

 

 

 

xoxo Malin♥Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.no.
Siste innleggBloggdesign

hits